Traktatie voor donateurs

Nu Defensie, in navolging van de civiele gezondheidzorg, de eerste vaccinaties heeft gezet, kunnen wij als bestuur weer voorzichtig hopen om jullie in 2021 weer te treffen!
Om te voorkomen dat de agenda’s alweer gevuld zijn, willen wij de komende data alvast reserveren. Het jaardiner staat gepland voor vrijdag 2 juli. Ook wanneer we niet fysiek bijeen kunnen komen, zal er digitaal een activiteit zijn.
Het Mini Symposium Dokter Pop (MSDP) zal op 26 november plaatsvinden.

Omdat de activiteiten vorig jaar geen doorgang hebben gevonden, is besloten om dit jaar geen donatiebrief te versturen. Eventueel gestorte donaties worden door de penningmeester uiteraard wel zeer gewaardeerd.

De dagen die wij plannen zijn zoals u weet altijd ter lering en samenhorigheid, maar ook de interne mens wordt nooit vergeten. Dat laatste willen we dan ook graag op afstand voorzetten, vandaar dat iedere donateur een lekkere traktatie zal ontvangen.

Iedereen succes met (het laatste stukje) van de Lock down en hopen u snel weer te kunnen begroeten!

Jaardiner – save the date

In deze tijden van corona-geweld en veel thuiswerken moet er toch nagedacht worden over de toekomst. Zo is er in het bestuur besloten te platten op een jaardiner op 2 juli. De exacte vorm en of het ueberhaupt doorgaat is nog in nevelen omhuld. Wij houden u op de hoogte en hopen een mooi plan te kunnen maken EN uitvoeren!

Een mooi cadeau!

Geef jezelf of een ander een leuk en passend cadeau!
Werk thuis of op je werk in stijl met de Dokter Pop muismat. Je werkplek is natuurlijk stijlvol ingericht, maar…. is pas compleet met een Dokter Pop muismat. Dit kleinood is nog in zeer beperkte oplage beschikbaar. Bestel er snel een voor het luttele bedrag van 6 euro (incl. verzendkosten) en maak uw collega’s (of buurman) stinkend jaloers!
Mail naar penningmeester@dokterpop.nl voor het bestellen van dit collectors item. 

Adressenbestand & donateurschap

Het kan zijn dat u (nog) niet in het adressenbestand van de Stichting Dokter G.F. Pop bent opgenomen, en dat u derhalve ook geen post, uitnodigingen, etc. ontvangt. (Wij krijgen uw adreswijziging niet automatisch door).

Indien u hier wel prijs op stelt en u bent werkzaam (geweest) als officier binnen de Geneeskundige Dienst der Zeemacht, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de stichting. U kunt dit doen door het verzenden van een emailbericht of een gewone brief per post aan het onderstaande adres. U zult dan in het bestand worden opgenomen en daarmee ook in de distributie van mailings, uitnodigingen en aankondigingen van activiteiten (vaardagen, reunies, lustra etc.)

Hieraan zitten geen kosten verbonden, doch vrijwillige donaties aan de stichting zijn altijd welkom. Via uw eventuele donaties wordt het organiseren van alle Pop-activiteiten mede mogelijk gemaakt. Jaarlijks worden acceptgiro’s verzonden naar de ons bekende adressen. Mocht u geen acceptgiro hebben ontvangen, neemt u dan even kontakt met ons op.

Tot slot, indien u andere zaken wilt melden, uw commentaar wilt geven en/of vragen heeft, kunt u tevens bij hetzelfde adres terecht.

Adres:

Stichting Dokter G.F. Pop
t.a.v. Secretariaat
Postbus 211
1970 AE IJmuiden
Mail de ‘secretaris’ via dit formulier